Kevin Murphy shampoo har i många år varit ledande i branschen för hårvårdsprodukter. Företaget har på senare år även engagerat sig i hållbara val och ordentlig efterforskning vad gäller klimat- och miljöpåverkan. Här är några korta anledningar till varför Kevin Murphy kan vara rätt val för dig som på riktigt vill börja ta hand om ditt hår!

Rätt sorts ingredienser är allt för ett balsam, schampo eller en stylingprodukt. Allt fler tar hänsyn till vad de tvättar eller stylar sitt hår med och ska man säkerställa att hårvårdsprodukten är bra ska man hålla koll på ingredienserna.

Väljer du Kevin Murhpy för ditt hår så kan du vara säker på att du får de bästa ingredienserna med de bästa egenskaperna. Det handlar om eteriska oljor, extrakt från växter och näringsämnen som keratin protein.

Ett schampo som tar ansvar

Medvetenheten kring var schampots ingredienser kommer ifrån är numera nästan lika stor som för vilken påverkan schampot faktiskt har för håret. Ett schampo som bidrar till klimatförändringen är för många helt oacceptabelt och dessa personer vänder sig inte sällan till Kevin Murphys hårvårdsprodukter.

Kevin Murphy har i många år jobbar med återvinningsbara eller biologisk nedbrytningsbara förpackningar. Alla ingredienser är från naturliga och hållbara källor som inte kräver skövling som skadar vår miljö. Kevin Murphy jobbar med producenter som garanterar en kvalité i linje med märkets vision och målsättning. Samtidigt gör man inte avkall på odlingen är ekologisk eller att skövlingen är naturlig.