Det här är säkert något som du gått och funderat över en längre tid. Eller befarat att du skulle behöva göra. Kanske har du genomgått kraftiga viktpendlingar som ett resultat av ett antal graviditeter, eller har du gått ner mycket i vikt den senaste tiden?

”Lite träning” löser ju tyvärr inte alla problem, då är det skönt att veta att bukplastik är ett utbrett och beprövat alternativ när magen inte ser ut eller känns som du vill att den ska göra.

Skönhetsoperationer är vanliga och väldigt utbrett i dagens läge. Bara på det senaste året ha man sett en ökning på 15 % och idag utförs omkring 25 000 ingrepp av olika storlekar i Sverige. Klinikerna blir vassare och vassare – och som ett resultat blir kunderna fler.

Bland dessa finns massor av patienter som går igenom bukplastik i Stockholm. Det vanligaste anledningen är att man vill bli av med överskottshud på magen, vilket med ett sånt typ av ingrepp går att lösa. Samtidigt drar man ihop magmuskulaturen och återställer midjans form. Ibland även med fettsugning.

”Har jag råd med bukplastik?”

I de allra flesta fall behöver du själv finansiera din bukplastik. Bara för att du inte har massor av pengar till övers betyder det inte att du ska behöva lida – det finns nämligen hjälp. En av de bästa (Sveriges ledande) vårdfinansiärerna heter Medical Finance. De har hållit på i snart 15 år och specialiserar sig på finansiering inom privatvård.

Med Medical Finance vid din sida kan du helt själv välja en klinik som möter dina kriterier. De vägleder dig i djungeln av plastikkirurger och ser till så att du hittar rätt. När det kommer till pengar för din bukplastik i Stockholm lånar de ut upp till 200 000 kr utan någon säkerhet, dessutom går det att låna mindre summor helt räntefritt. Ansökan sker på nätet och svar får du inom ungefär 24 timmar. Stort lycka till!