Att bada jacuzzi eller spabad känns både skönt och avslappnande, men visste du att det även har terapeutiska effekter? Med en Jacuzzi får du nämligen både vattenmassage och hydroterapi – behandlingar som i kombination är avslappnande för både kropp och själ. En Jacuzzi innebär alltså många hälsosamma fördelar för den som badar kontinuerligt. Här hittar du några anledningar till varför du ska unna dig en Jacuzzi.

Vattenmassage

Med sina specialutvecklade jetmunstycken, kan en spabad ge dig unik massage med ergonomiska egenskaper. Genom att dessa munstycken sprutar lika delar vatten och luft, med ett specifikt tryck i en rät vinkel, främjas kroppens blodcirkulation. Även de punkter på kroppen som massagestrålarna träffar, gällande rygg, lår, och fötter, bidrar till optimerad ergonomisk effekt. En Jacuzzi är därför perfekt för dig som vill behandla känningar i muskler och leder.

Hydroterapi

Att använda vatten och dess temperatur för att bota krämpor har varit en välkänd och välanvänd metod i Europa sedan 1700-talet, och är något Jacuzzi använder sig av även idag. Genom vattnets specifika rörelse och temperatur, kan en Jacuzzi vidga kroppens blodkärl för att öka cirkulationen, lösa muskelknutor, samt behandla inflammationer i till exempel leder.

Att köpa Spabad

Ett spabad är den optimala behandlingen för dig med smärtor och krämpor i muskler eller leder. För optimal effekt krävs kontinuerlig användning, och processen att köpa en Jacuzzi är enklare än vad man kan tro. För professionell hjälp med allt från rådgivning till installation, ska du vända dig till oss på Miamipool. Vi är Sveriges ledande leverantör av pooler och spabad, och med lång erfarenhet inom branschen kan vi garantera både kvalitet och kompetens.

Mer information om vårt breda sortiment av spabad, hittar du på vår hemsida. Du kan även besöka Miamipool i butik. Där får du personlig service från kunnig personal, för att hitta det spabad som passar just dig.