Är det dags att köpa julklapp till personal eller kund? Vill ni verkligen lämna ett avtryck i år? Kanske är ambitionen att bringa lite färg till en grå vinter-vardag? Då kan reklamgodis vara lösningen!

Reklamgodis är den perfekta julklappen till personal eller kunder och samtidigt ett mycket smart sätt att marknadsföra den egna verksamheten. Godis med tryck är en kostnadseffektiv marknadsföring som är svår att säga nej till.

Ett företag vi kan rekommendera är Presenta, de har i över 30 år levererat reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Idag kallar de sig en av Nordens bästa och mest pålitliga aktör i branschen. Julen är en tid full av möjligheter och då är det viktigt att ta fram precis den julklapp er personal eller kund behöver!

En förutsättning för att godis eller profilprodukter med tryck ska få önskad effekt för ert företag är att det trycktekniska stämmer. För att förstå kundens specifika behov och skräddarsy en lösning därefter ser Presenta till att vara lyhörda och noggranna.

Presenta – några kundfördelar:

  • Pålitliga – De levererar i tid varje gång
  • Hög kvalité – Alla deras produkter går igenom en noggrann kvalitetskontroll
  • Miljöansvar – Klimatsmarta lösningar genomsyrar deras arbetssätt
  • Flexibla – Med Presenta får du det precis som du vill ha det!
  • Personliga – En bra dialog gör resultatet bättre!

I juletid är det alltid trevligt att ge bort något ätbart. Choklad är populärt och omtyckt, pepparkakor likaså. Samtidigt är det en otroligt vanlig julklapp, speciellt inom verksamheten eller som en present till kund. En enkel lösning på detta är att skräddarsy julklappen med en personlig touch. Att göra julklapp lite speciellt har aldrig skadat!

Besök Presentas hemsida för att få mer information om vad de kan göra för dig och ditt företag i juletider.