När man ska köpa, sälja, eller värdera en fastighet genom en mäklare i Sundsvall, kan det vara svårt att veta vilken mäklare man ska anlita. Inför en bostadsaffär vill man kunna känna sig trygg med sin mäklare, för att då även kunna känna trygghet att affären går igenom med bästa tänkbara utgång. Här hittar du därför några tips på vad du ska leta efter när du vill anlita mäklare.

Erfarenhet:

En mäklare med lång erfarenhet är en mäklare som garanterat har koll på både bransch och marknad. Erfarenhet ger säkrare värderingar på fastighetspriser, vilket underlättar för både dig och din fastighetsaffär.

Storlek:

Det är alltid ett säkrare val att vända sig till en professionell och väletablerad mäklarkedja. En större mäklare har även större resurser att lägga på dig och din bostadsaffär, i form av både service och pengar.

Lokalsinne:

Mäklare som är insatta och bor i det område där de är verksamma, har oftast kunskaper om lokalområdet som är värdefull för den som säljer, eftersom det är informationen även är värdefull för den som vill köpa.

Engagemang:

En mäklare med starkt kundfokus är alltid viktigt. Det mest grundläggande när det gäller din bostadsaffär, är att just du ska bli hundra procent nöjd – och för att du ska bli nöjd med din bostadsaffär behöver du även kunna känna dig trygg med din mäklares service.

Är du på jakt efter en erfaren, rikstäckande, och engagerad mäklare med lokal expertis i Sundsvall, kan du alltid vända dig till HusmanHagberg. Det är en rikstäckande mäklarkedja med lokalt fokus, och vi hjälper dig med allt från värdering och försäljning, till köp av olika sorters fastighet. Vi på HusmanHagberg har resurserna, men framför allt expertisen, att hjälpa dig bli så trygg och nöjd med din bostadsaffär som möjligt. Dessutom har vi lågt arvode, och vi kan även värdera din fastighet helt utan kostnad.