Tänker du byta eller installera nya garageportar i Uppsala inom kort? Då kan det vara bra att hålla koll på vilka firmor som håller måttet!

Att byta garageport är ingen enkel sak och ofta krävs det kompetens som bara ett äkta proffs har. Dessutom är det viktigt att hålla koll på vilka portar är certifierade och vilka som inte är det. Måttagningen måste också skötas med total precision, annars kan hela projektet falla igenom.

I de allra flesta fall är det klokt att anlita ett proffs för att sköta installationen, men då gäller det också att välja en kompetent aktör som verkar i Uppsala.

Vissa firmor bättre än andra

Det finns ett tiotal firmor i och kring Uppsala som erbjuder installation av garageportar. Vissa är av varierande kvalité – som inte kan garantera ett kvalitetsmässigt och kostnadseffektivt arbete – och andra håller fanan högt med alla viktiga kriterier, såsom noggrannhet och erfarenhet, uppfyllda.

Markisspecialisten är en av de allra bästa firmorna i branschen i Uppsala. Med bas i Sigtuna når firmans armar från Stockholm till Uppsala och sätter kunderna först med skräddarsydda lösningar och ett stort sortiment.

Hos Markisspecialisten hittar du slagportar, industriportar och sidodörrar. Garageportar med motor är ett alternativ, men även utan finns för dig med stramare budget. En av de största fördelarna med Markisspecialisten är att bolaget erbjuder en kostnadsfri rådgivning med en kvalificerad montör. På så sätt kan du som kund vara säker på att ditt specifika behov uppfylls, innan samarbetet inleds.